Productfotografie

Bij goede productfoto’s gaan klanten eerder over tot aanschaf en retourneren ze minder vaak. Hoe beter u uw klanten online bedient, hoe lager u de drempel om te kopen maakt en hoe kleiner de kans op teleurstelling is, als de bestelling is geleverd. Daarom is goede productfotografie van essentieel belang.
Zoals u weet zeggen afbeeldingen vaak meer dan woorden. Als uw productfotografie in orde is, kan dat het verschil betekenen tussen een klant die bestelt of niet bestelt. Eigen fotos zijn het meest unieke content. Het is onmisbaar om goed gevonden te worden door uw doelgroep.

Webshop fotografie

Productfoto’s zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in een webshop. De foto is de eerste indruk die een potentiële klant heeft en bepaalt sterk of een klant afhaakt of bestelt. Creëer een bijna tastbare koopervaring met 360 graden productfotografie. Laat de foto’s van uw producten draaien, zodat je het van alle kanten kunt bekijken, daardoor blijft er weinig aan de verbeelding over. Het resultaat? Bezoekers zijn snel geïnteresseerd en kopen dus sneller een product.

Klanten bekijken producten graag tot in het kleinste detail. Het liefst voelen en ruiken ze de producten, voordat ze overgaan tot kopen. Online is dat helaas niet mogelijk. Maar met de nieuwste techniek op het gebied van productfotografie, 360 graden productfotografie, krijgen uw bezoekers de producten zeer volledig en gedetailleerd in beeld. De waarheidsgetrouwe 360 graden productfoto’s helpen uw klanten bij het maken van een weloverwogen keuze.