Het verhaal achter denmedia

“Betaalbaar en snel. Zoals u het wilt”

Den Media is een opgericht in 2010 en leverancier van internet- en (digitale) ontwerp-diensten voor commercieel en non-profit organisaties. Grafisch ontwerper Adem Yazar van Den Media leidt sinds de oprichting een gespecialiseerd team van webdesigners, tekstschrijvers en ontwerpers om midden- en kleinbedrijven bij te staan in de ontwikkeling van een website en/of een huisstijl. Anno 2018 heeft Den Media hier meer dan 10 jaar ervaring mee.

U kunt voor recensies hier terecht. 

Webdesign

De toenemende vraag naar webdesign als gevolg van de definitieve doorbraak van internet in het bedrijfsleven heeft Den Media geconfronteerd met de vraag:
Hoe kunnen midden- en kleinbedrijven met zo min mogelijk zorgen worden bijgestaan deze transitie naar de digitale omgeving te maken?
Twee kernwaarden werden door Den Media op basis van ervaringen met klanten bepaald om deze vraag bevredigend te beantwoorden: betaalbaarheid en snelheid. Het moet niet teveel kosten en de wachttijd voor oplevering moet niet te lang zijn.

Kijkt u hier voor voorbeelden.

Huisstijl

Naast webdesign heeft Den Media veel ervaring met de ontwikkeling van huisstijlen. De ervaring leert dat de presentatie van een bedrijf naar klanten door bedrijven buitengewoon belangrijk en bepalend wordt gevonden voor de uitstraling. Den Media staan bedrijven hierin bij van A tot Z.

Kijkt u hier voor voorbeelden.

Contact