[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]In feite is het afsluiten van een onderhoudscontract niet noodzakelijk: het beheer van de website kunt u via het Joomla CMS immers zelf doen!

Niet iedereen heeft daar echter tijd voor of zin in en daarom bieden wij ook de mogelijkheid aan om het onderhoud aan ons uit te besteden. Hiervoor sluiten wij een jaarcontract af waarin u een aantal “onderhouds-uren”  koopt, b.v. 5, 10, of 20 uur.

Er spelen daarnaast nog een aantal andere factoren een belangrijke rol die het afsluiten van een onderhoudscontract het overwegen waard maken:

BACKUP

Een hostingprovider zal in principe regelmatig een back-up maken van uw website, maar adviseert de klant zelf ook om een backup te maken en deze afzonderlijk en veilig te bewaren. Met een onderhoudscontract zorgen wij ervoor dat u altijd de beschikking heeft over een recente backup.

SOFTWARE UPGRADES en BEVEILIGINGSPATCHES

Om een website zoveel mogelijk te beschermen tegen acties van kwaadwillenden is het belangrijk dat er regelmatig bepaalde beveiligingspatches en software-upgrades worden uitgevoerd, die de kans op misbruik van uw website verkleinen.

Een onderhoudscontract zorgt er voor dat uw website altijd is voorzien van de laatste updates.

Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar-widgets”][/vc_column][/vc_row]