Online Marketing

Google Ads

Wij zetten je campagne op en beheren / optimaliseren jouw campagne !

Met een Google Adwords campagne betaal je per klik voor een toppositie in de zoekresultaten van Google. Hierbij betaal je dus niks aan Google zolang er niet op je advertentie wordt geklikt, en betaal je een bepaalde bedrag wanneer iemand op je advertentie klikt.

De prijs voor een klik is tussen €0,01 tot €2,00 per klik afhankelijk van de zoekwoorden die je kiest. Hierbij kan je zelf aangeven wat je maandelijks maximaal wilt uitgeven aan kliks via Google.

Wij zetten een Google Adwords campagne voor je op, stellen de advertentiegroepen, zoekwoorden en combinaties voor je in. Daarnaast stellen we het budget en de maximale kosten per klik voor je in. Wanneer de campagne draait monitoren we continu hoe de campagne loopt en sturen we waar nodig bij.

Social media

Het grootste platform met betrekking tot communicatie. Het is een makkelijk middel om je klanten te bereiken. Social media is tegenwoordig schromelijk belangrijk binnen een bedrijf. Maar vaak heb je het druk als ondernemer; en blijft er dus niet veel tijd over om de sociale media van jouw bedrijf te beheren en onderhouden. Daarom bestaat er de mogelijkheid om deze taken uit handen te geven. Met DENMedia.nl kun je dit gemakkelijk doen.

Goed onderhouden social media zorgt ervoor dat het nieuws van je bedrijf onder de aandacht van je (potentiële) klanten blijft. Daarom bieden wij de mogelijkheid aan om te kiezen uit verschillende social mediapakketten. Deze pakketten zijn geschikt voor zowel startende ondernemers als competente bedrijven. Samen kunnen we bekijken wat het beste past en waar jouw wensen liggen.

Het is ook mogelijk om in naam van je bedrijf, maandelijks nieuwsbrieven uit te brengen. Bent u geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Email ons via marketing@denmedia.nl

Standard

100,-Per Maand

Premium

200Per Maand

Professioneel

650Per Maand